Om oss

Vår historie

Kort om oss: Restauranten Saigon Nam Nam har vært i drift siden februar 2016 og 1. mai 2021 overtok Van eierskapet og driften av restauranten. Hun vil videreføre sin Vietnamesiske matkultur her i Norge og streber etter å levere gode smaksopplevelser fra Asia. 

Van har laget en ny spennende meny i forbindelse med overtakelsen. Noen av de gamle rettene eksisterer enda, slik som den Vietnamesiske Pho suppen, men det er også mange andre gode og spennende matretter fra nærliggende sør-øst Asiatiske land, slik som Japan og Thailand.

Ønsker deg velkommen innom til oss på Saigon Nam Nam for å prøve ut maten vår!

 – Vi sees! 

Besøksadresse:

Vestre Strandgate 22
4611 Kristiansand

Telefon: 97407979

Org.no: 916921691

Om Oss - Saigon Nam Nam

Mer om oss

Saigon Nam Nam er en fusion restaurant med retter fra sør-øst Asia som jobber mot å skape gode matopplevelser for kundene våres. 

Siden våres røtter er fra Vietnam bærer alle rettene som serveres et asiatisk preg, og typisk for Vietnamesisk mat er rikelig med smaker – krydder og grønnsaker.

Vi har tilegnet oss gode erfaringer fra tidligere arbeid som kokk, og har tatt med det beste fra flere verdener inn på menyen. 

Gjennom vår reise i oppdagelsen av gode matopplevelser har vi funnet frem til at Sushi vil være et perfekt tillegg på menyen til restauranten.

Vi tilbyr også noen retter fra Thailandsk kjøkken.


Arbeidet fortsetter med å forbedre konseptet og endre menyen, slik at kundene våres skal være fornøyde og komme tilbake til oss. 

Det er viktig for oss at kundene våres blir hørt, og Van vil sette veldig stor pris på tilbakemeldinger på måltidene!

Dersom det er noe du spesielt savner, eller ris og ros, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss.

Vi takker for et godt år i 2022, og ønsker deg velkommen tilbake i restauranten!

Ta kontakt med oss på telefon om du lurer på noe!

Vi tar imot bord-bestillinger.


Du kan også bestille take-away og hente i restauranten, eller levering med Wolt.