Bestill Take-away med VIPPS

Bestill take-away enkelt med VIPPS og hent maten i restauranten vår i Kristiansand sentrum! Prøv en av våres smakfulle asiatiske retter. 

Her kan du bestille take-away fra Saigon Nam Nam. Menyen over er hentet inn via iframe fra vår kassesystem leverandør PC Kasse automatisk og vil alltid være oppdatert til siste versjon med riktige priser. Du kan også ringe oss på telefon 97407979 for bestilling eller bord reservasjon. 

I restauranten vår får du et par flere valg som ikke eksisterer på take-away menyen, slik som vår veldig populære Vietnamesiske suppe Pho og Tom Yum suppe. 

Vi serverer alkohol – øl og vin – i restauranten. 

Du kan også bestille take-away med levering hjem på døren via Wolt.

 

Bestill take-away hos Saigon Nam Nam

Saigon Nam Nam er en øst-asiatisk fusion restaurant med fokus på gode råvarer og autentiske smaksopplevelser. 

Kom innom oss for å få en god matopplevelse med et bredt utvalg av retter fra de asiatiske kjøkken i Vietnam, Thailand og Japan. Vi gleder oss til å se deg!

Saigon Nam Nam ble startet i 2016 og den 01.05.2021 overtok Cam Van Flottorp driften av Saigon. Siden da har det blitt mange forandringer på menyen, og erfaringer fra hjemlandet Vietnam ble tatt inn i menyen sammen med arbeidserfaring tilegnet i Norge hvor hun jobbet på en Øst-Asiatisk Sushi og Fusion restaurant. Menyen har et spennende utvalg fra Vietnam, Thailand og Japan. Noen av de gamle rettene er på menyen enda, og den Vietnamesiske suppen Pho er like god som i hjemlandet! Du finner også spennende retter slik som Crazy Duck og Red Curry som er veldig populære retter, sammen med mange andre spennende matretter fra Asia.

Vi ønsker deg velkommen innom til Saigon Nam nam! Ring og bestill take-away i dag.

Leter du etter billig mat og vil bestille take-away i Kristiansand? Saigon har fått høyeste ranking på Tripadvisor i flere år innenfor rimelig mat-alternativ i byen. 

Siden overtakelsen 01.05.2021 har også kvaliteten på maten økt siden vi har valgt å kjøpe inn bedre råvarer og bruke mye mindre ferdig-løsninger. Vi lager sauser, marinader og dressinger fra bunnen og vi har også måtte øke prisen noe for å få endene til å møtes, siden vi velger kvalitet over å ta snarveier på kompromiss av hastighet. Ingen av våres matretter inneholder smaksforsterkeren MSG. Vi er også veldig glad i å utvikle oss og vil forandre menyen etter kunders behov. Daglig leder Van blir veldig glad for tilbakemeldinger på hvordan vi kan bli bedre.